Csepelen a csepelieknek! A csontkovácsolás, a rákgyógyítás, az Új medicina,

az energia, a földsugárzás, a táplálkozás és az életmód mind fontos dolgok, melyek teljesebbé tehetik mindennapi életünket. Honlapomon betekintést nyerhet a felsorolt és más egyéb, szokatlanul különleges, izgalmas és ezoterikus témákba.

TÁPLÁLKOZÁS, 1.                                               

 

A tartalomból:

 

Az egészséges édesítésről.

A koleszterinről őszintén.

A transzzsírokról.

A vitaminokról és a sóról.

A kovaföldről.

A Reg-Enor-ról Szabó Szigfrídtől.

Őszintén a tejről.

(a tejről hasonló cikket talál a "Táplálkozás, 2." menüpontban is)

A mikrohullámú sütőről.

Az aszpartam édesítőről.

 

<>               <>               <>               <>               <>

 

Az egészséges édesítésről.

 

A fehér, finomított cukor méreg! Tanuljuk folyamatosan. Aki egészségesen akar táplálkozni, az pótolja édesítőszerrel! Ezt is megtanultuk. (Xilit, Eritritol, stb.)

De jól tudjuk? Biztosan így van? Nem csak népesség szabályozásról szól ez a történet is? Döntse el maga!

Íme a cikk: 

http://www.origo.hu/tafelspicc/alapanyag/20140826-a-xilit-tonkreteszi-a-kutyak-majat-emberekben-hasmenest-okozhat.html?utm_source=origo-cikk&utm_medium=elet&utm_campaign=menu

 

        <>          <>          <>          <>          <>

 

A koleszterinről őszintén.

Dr. Lenkei Gábor ezt mondja róla az előadásában. 

Íme:

      

Hallgassuk meg mit mond erről a "Germán gyógytudomány".

Íme:

      

Ezek után elgondolkozhatunk a valóságról! 

Talán kicsit át vagyunk vágva, vagy meg vagyunk tévesztve? De vajon miért és kik által?

Jó kérdések! Gondolkodjunk el egy kicsit, hogy kinek az érdeke?!

Ha érdekli az egyik lehetséges válasz, akkor kattintson lentebb a címsorra és olvassa el az - Az amerikai "Stonehenge" című részt.

(Ha már ott jár, akkor nézzen körül azon a honlapomon is!)

Íme:   http://porckorong.hupont.hu/19/mellekletek

 

          <>          <>          <>          <>          <>

 A transzzsírokról

Sokat hallani mostanában a "transzzsírokról". Mi is az a transzzsír, miért találták ki és hogyan ismerjük fel őket?

Mostanában azt is mondják a "hozzá értők", hogy a legjobb a kókusz olaj. Valóban igazuk van-e, vagy csak meg vannak tévesztve?

Egy komoly, szakmai értekezést ajánlok most a figyelmébe, két részben. Íme a címsor:

http://www.natursziget.com/egeszseg/20100809-mi-az-igazsag-a-palma-es-mas-olajoktol-1

és

http://www.natursziget.com/egeszseg/20100811-mi-az-igazsag-a-palma-es-mas-olajokrol-2

Az egészségük érdekében próbálják meg az olvasottakat beépíteni az ételeik elkészítésekor. Ezzel sokat tehetnek magukért és a családért!

      

          <>          <>          <>          <>          <>

 

A vitaminokról.

 

A vitaminok fontos alkotóelemei ételeinknek. A "C" vitamin fontossága minenki számára egyértelmű, de az, hogy mennyit kell, vagy szabad megenni belőle, az már nem annyira az!

 

Ne keseredjünk el, itt a válasz a jóhumorú Dr. Lenkei Gábor előadásában:

 

http://www.youtube.com/watch?v=zAyilJtlUL8

 

A só legalább olyan fontos, talán még annál is fontosabb! Ime a két címsor:

 

https://www.youtube.com/watch?v=BjxB2IVtGJ0

 

http://www.youtube.com/watch?v=mFQ10zdJ86c&feature=relmfu

 

Ha tetszett, nézze meg a többit is a YouTube videóajánlóból!

 

           <>          <>          <>          <>          <>

 

A C vitamin és a só nagyon fontos dolgok, de mi van a többi ásványi anyaggal, például a szilíciummal?

A válasz egy része itt megtalálható, az alábbi címsorra kattintva.

A honlapon az is kiderül, hogy sok mást is csinál velünk odabent.

 

Íme:

 

https://sites.google.com/site/balazsrozalia/home/gygymdok-terpik/tkezsi-minsg-kocvafld

 

 

          <>          <>          <>          <>          <>

 

Milyen a helyes táplálkozás? Vajon a sok közül melyik a helyes és vajon ki mondja meg a tutit?

 

A helyes táplálkozás nagyon fontos dolog az életünkben! Ebben mindenki egyet ért!

Ez biztosítja testünk számára az alapanyagokat az építkezéshez és nagyrészt az energiát a létezésünkhöz! Ha minden jól megy, akkor egészségesnek mondjuk és érezzük magunkat! Ez nagyon fontos!

Rengeteget beszéltünk már róla mindenféle fórumon. Ahány ajánlás, annyi féle étrend és mindegyik a "TUTI"!

 

Most én is ajánlok egy módszert az egészség eléréséhez, talán éppen ez lesz Önnek a legjobb. Íme a címsor:  (Jelölje ki és jobb gomb!)

 

http://regenor.hu/a-regenor-a-kulcs/  

Gördítsen a megnyíló oldal fekete sávjába és nézze át a menüpontok tartalmát is!

 

Ha inkább egy videót nézne meg erről, akkor kattintson az alábbi címsorra és hallgassa meg eredeti forrásból. Íme:  (Jelölje ki és jobb gomb!)

 

https://www.youtube.com/watch?v=E1FBf9UHiOQ&ab_channel=Algaeg%C3%A9szs%C3%A9g

 

Próbálkozzon kitartóan! Egyszer úgyis megtalálja az Önnek való megoldást!

 

Ha úgy dönt, hogy belevág, itt, a menüpontok között keresse a "Reg-Enor kúrát" az  oldalmenüben, majd kattintson a "Reg-Enor receptek" című menüpontra és nézze meg, hogy ízlésének megfelelő-e az étlap.

 

          <>          <>          <>          <>          <>

 

Egy érdekes cikk, ami tabukat döntöget!

 

Őszintén a tejről!

 

Lehet, hogy többet árt, mint használ? Gyermekkorunk óta ezt hallgatjuk: 

A tej élet, erő és egészség?

Vagy mégsem?

 

Idézet: 

 

"Vannak bizonyos tradíciók, amelyek oly mélyen beivódtak a társadalom tudatába, hogy felülvizsgálatuk közel azonos a szentségtöréssel.

Ezeknek a szent és sérthetetlen dolgoknak egyike a tej, melyet olyan féltő gonddal óvnak, hogy vele szemben bármilyen állítást kétkedve fogadnak."

 

"Számos helyről kapunk jelzéseket, melyek egy irányba mutatnak:

A tej nem az a tökéletes táplálék, amit eddig annak hittünk, sem a felnőttek, sem a gyerekek számára.

A rengeteg betegség - melynek kiváltó oka a tej - azért keletkezik, mert a tejfogyasztás nem természetes!

Az ember az egyetlen olyan emlős, aki felnőtt korában is tejet fogyaszt, ráadásul más emlősfaj tejét!"

 

Ennyi az idézet! Megdöbbent? 

 

Ha többet is szeretne tudni a tejről és a tej emberre gyakorolt élettani hatásáról, akkor itt a címsor, ahol eléri az információt. Íme:

 

https://www.facebook.com/weixlvarhegyi/posts/10201202965136116

 

Készüljön fel! Jó hosszú a cikk, de megéri elolvasni.

Ha pedig gyűjtene még információt a tejfogyasztás rejtelmeiről, akkor kattintson rá a "Táplálkozás, 2." menüpontra! Más forrásból is megerősítheti a tudását!

 

          <>          <>          <>          <>          <>

 

Gondolatok egy „nélkülözhetetlen” társunkról, a mikrohullámú sütőről!

 

Elvégezték a következő kísérletet:

 

Vizet forraltak fatüzelésű kályhán, gázégős tűzhelyen, elektromos főzőlapon és mikrohullámú sütőben, majd a felforralt vízben magokat csíráztattak.

Az eredmény: 

·       a fatüzelésű kályhán forralt vízben a magok 75%-a, 

·       a gázégős tűzhelyen forralt vízben a magok 50%, 

·       az elektromos főzőlapon forralt vízben a magok 25%, 

·       a mikrohullámú sütőben 0%-a kelt ki.

Következtetés: 

·       a mikrohullámú sütő tökételesen alkalmas csírátalanításra!

Ebben lehet igazság!

Azt, hogy mire nem alkalmas, azt lejjebb olvashatjuk.

 

Egy személyes tapasztalat ebben a témában: 

 

Én kb. 2 és fél éve rendelek ebédet a munkahelyemre, amit műanyag dobozban szállítanak házhoz és melegítem a mikróban. 

Októberben műtöttek, jelenleg a ötödik kemónál tartok....

 

Magyarázat:

 

A mikrohullámú sütőben a villámgyors rezgések következtében az ételek molekulái rövid időn belül degenerálódnak. A degenerált ételtől és a degenerált molekuláktól nem lesz egészséges a sejtépítés az ilyen ételeket fogyasztó emberben. Előbb-utóbb egyre jobban elhatalmasodó degeneráció indul meg a szervezetében, éppen ott, ahol  a leggyengébb az immunrendszer állapota. Ez már a rák előszobája, mert ha rendszeresen mikrohullámú sütőben főzött, melegített ételeket fogyaszt valaki, akkor előbb-utóbb daganatos beteggé "eszi" magát.

 

Környezetbiológiával foglalkozó szakemberek már egyre többen teszik fel a kérdést.

 

Meddig árusíthatók még büntetés nélkül a mikrohullámú sütők?

 

Svájcban, Franciaországban és több más országban is tilos reklámozni a mikrohullámú sütőket!

Svájci orvosok nyolc önként jelentkező, makrobiotikusan táplálkozó személyen végezték el a kísérleteket (a lausanne-i Biokémiai Intézetben és a wattenwili Környezetbiológiai Tanácsadó Intézetben). A kísérlet során a résztvevők 2-5 naponként megváltoztatott táplálékot kaptak.

Elsőként egy biotermelő nyers tejét, másodikként ugyanezt hagyományos módon felforralva, harmadikként a berni cégtől származó pasztőrözött tejet, negyedikként ugyanezt mikrohullámú sütőben felforralva, ötödikként nyers biozöldséget, hatodikként ezt a zöldséget hagyományos módon megfőzve, hetedikként ugyanezt lefagyasztva, majd mikróban megfőzve.

Meghatározott idővel a táplálékfelvétel után minden esetben vért vettek és a kapott vérmintát bizonyos kritériumok szerint elemezték.

 

Az eredmény a következő lett: 

·       A mikrohullámú sütőben melegített, felengedett vagy főzött ennivaló (a tej és a zöldség) a kísérleti alanyok vérében szignifikáns (döntően meghatározó) elváltozásokat okozott. 

·       Csökkent valamennyi hemoglobin érték (vastartalmú fehérje, vérfesték, amely megköti az oxigént), valamint a HDL és az LDL (koleszterin) aránya. 

·       A limfociták (nyiroksejt, nyirokszövetekben termelődő fehérvérsejt) esetében pedig rövid ideig tartó, erőteljes csökkenést állapítottak meg, ha a vizsgált személy előzőleg mikrohullámban előkészített zöldséget fogyasztott.

 

A fényérzékeny baktériumokkal azt is megállapították, hogy a mikrohullámú energia a táplálék útján továbbadódik az emberi szervezetnek. Ezt a fizikai folyamatot előzőleg már több széleskörű tanulmány is megállapította. A mikrohullám hatásának kitett emberi táplálékok vizsgálata azt is igazolta, hogy fogyasztásuk az emberi szervezetben patogén (kórokozók, valamely betegség kifejlődését elősegítő) folyamatok kezdetét váltja ki. Így rákos elváltozásokat is előidézhetnek, okozhatnak.

 

Kedves Mindenki!

 

Egy Amerikai orvosi intézet ( Walter Reed Army Medical Center )

kutatócsoportja nemrég adta közre, hogy

 

·       NEM SZABAD MŰANYAG EDÉNYBEN TÁROLT ÉTELT MELEGÍTENI A MIKROHULLÁMÚ SÜTŐBEN !!!! 

·       CSAKIS KERÁMIAEDÉNYEKET, ILLETVE EDZETT ÜVEGET SZABAD HASZNÁLNI, MERT A MŰANYAG EDÉNY ANYAGA ÉS AZ ÉTELBEN LÉVŐ ZSÍRADÉK A HŐ HATÁSÁRA EGY DIOXIN NEVŰ ANYAGOT VÁLT KI, AMI RÁKOT OKOZ. 

·       A DIOXIN NAGYON MÉRGEZŐ ANYAG, AMI A SEJTEKET TÁMADJA MEG. 

·       AZ ÉTEL TETEJÉRE PEDIG NE A MŰANYAG EDÉNY FEDELÉT TEGYÜK, HANEM EGYSZERŰ PAPÍRTÖRÜLKÖZŐT, VAGY SZALVÉTÁT. 

 

Küldjétek el és mondjátok meg mindenkinek, aki fontos Nektek!

 

Ezt kéri az üzenet küldője, egy amerikai orvosi intézet kutatócsoportja: ( Walter Reed Army Medical Center )

 

 

Ui.: A cikk az internetről való. A hitelességét nem állt módomban ellenőrizni! 

 

         <>          <>          <>          <>          <>

 

ASZPARTAM = NutraSweet

 

OLVASSÁTOK EL FIGYELMESEN!

UGYANAZ A GYÓGYSZERGYÁRTÓ CÉG TALÁLTA KI NEKÜNK AZ ASZPARTAM TARTALMÚ ÉDESÍTŐSZEREKET, MINT AKIK MÁR A VÍRUS KIROBBANÁSA ELŐTT ÁRULTÁK A VILÁGNAK A H1N1 OLTÓANYAGÁT!!!

Az aszpartam-(édes )mérgezés.

Az aszpartam-mérgezés a nyolcvanas évek óta jól őrzött titok! Számos kutatás és a tapasztalatok egyértelműen kimutatták mérgező és betegségeket előidéző hatását. Az aszpartam egy veszélyes adalékanyag, ami a testbe kerülve rákkeltőanyagokra bomlik és elmegy modernkori horrornak, amit odabent művel. Vajon miért nem lehetett hallani erről eddig? A diéta-ipar egy dollármilliárdos üzlet. Az ember azt gondolná,hogy a könyvek szerzői, vagy az élelmiszeripari cégek húzzák a nagy hasznot belőle. És nem. Persze nekik sem megy rosszul, de a játszma igazi nyertese a gyógyszeripar. Hogy hogy jön a gyógyszer az aszpartamhoz? Egyszerű.
Egy gyógyszercég kutatója fedezte fel véletlenül az aszpartamot, egy fekély elleni szerrel való kísérletezés közben. A cég pedig a G.D. Searle, aki gyógyszergyártó létére képes volt 28 millió dolláros veszteséget elkönyvelni és többszáz, a gyógyszereik miatti káros mellékhatások ügyében indított pert elveszteni. Ugye, milyen megbízhatónak tűnnek? A Searle egyik leányvállalatát végül a Monsanto vásárolta meg és NutraSweet néven dobta piacra az édesítőszert. Izgalmuk érthető volt, hiszen ez a szer többszázszor édesebb a cukornál, fillérekbe kerül előállítani és a diéta-nemzet minden ilyenre vevő. A probléma ott kezdődött, hogy az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerellenőrző Hivatal, az FDA nem óhajtotta engedélyezni a felhasználását, lévén az anyag bizonyítottan rákkeltő és az idegeket is károsítja. Később valahogy eltűntek a vizsgálati dokumentumok, a kísérletekhez használt egerek nem voltak hozzáférhetőek boncolásra és a kormányhoz eljuttatott dokumentumokban már csak néhány homályos következtetés szerepelt. Ennyi elég is volt a frissen megválasztott Reagan elnöknek, aki beiktatása másnapján(!) leváltotta az FDA addig tiltakozó elnökét és Arthur Hayest ültette a helyébe, aki azonnal felülvizsgálta a "túl szigorú" megkötéseket és engedélyezteaz aszpartam használatát a száraz élelmiszerekben. 

Nem sokkal később elindult az a rémálom, ami a mai napig nem hajlandó alábbhagyni. 1992-re a Nutra-Sweetnek már engedélye volt az aszpartam üdítőitalokban és gyerekvitaminokban való felhasználására, szerződést kötöttek  a Coca-Cola és a Pepsi céggel, mint a cégek kizárólagos aszpartam-ellátója és az FDA ekkor fogadta el a NutraSweet kérvényét az aszpartam nagy mennyiségű, szabad forgalomba hozataláról. Ekkoriban kezdődött, hogy emberek megmagyarázhatatlan betegségekkel, tünetekkel fordultak orvoshoz és a tudomány széttárta a karját: nem tudtak rájönni, mi okozza a bajt. Az aszpartam mellékhatásai lehetnek fokozatosak, vagy azonnali reakciók is.
 Dr. Lendon Smith amerikai orvos szerint rendkívül sok ember szenved az aszpartam káros mellékhatásaitól, de fogalmuk sincs, hogy a gyógyszerek, kezelések és gyógynövények miért nem enyhítik a tüneteiket.
Több, mint 90 mellékhatást tulajdonítanak az aszpartam fogyasztásának. Hihetetlennek tűnik, nem? Pedig nagyon igaz. Hogy képes egyetlen vegyi anyag ekkora kárt okozni?
Az aszpartam a vérbe kerülve lebomlik, és így képes keresztülutazni az egész testen, és bármilyen szövetbe lerakódni.
A ciklamáttal vagy a szacharinnal ellentétben az aszpartamot megemészti a szervezet. Elfogyasztása után a benne lévő metanol (faszesz) formaldehiddé, majd hangyasavvá változik. A formaldehid belégzése halálos, rákkeltő.
További összetevői, a fenil-alanin és az aszparginsav pedig mérgezőek. Ha a később felsorolt mellékhatásokból többet is észleltél már magadon, esetleg fizikailag megmagyarázhatatlanul gyengülsz, azonnal tedd le a diétás kólát.... És ha még semmilyen reakciót nem észleltél, azon szerencsések közé tartozol, akik visszafordíthatatlan károsodások nélkül úszhatják meg az eddigi aszpartam-fogyasztást, már amennyiben egy életre elfelejted az ezzel édesített élelmiszereket.
És ez nem vicc. Az FDA-hoz mindössze néhány év alatt több, mint tízezer NutraSweettel kapcsolatos panaszbejelentés érkezett, amely az összes beérkező panasz 80 százalékát tette ki. Ennek ellenére az Élelmiszer-és Gyógyszerellenőrző Hivatal semmit nem tett annak érdekében, hogy tájékoztassa a közönséget, akik egyértelműnek gondolják azt, hogyha egy termék agyon van reklámozva, az csakis egészséges lehet. Az aszpartam-ellenesek elnöke szerint:

"Az aszpartam az egyetlen olyan génmanipulált termék, amelyről tényleges bizonyítékaink, világos nyilvántartásaink és esettörténetek vannak, melyek azt bizonyítják, hogy tömeg megbetegségeket és halált okozhat".
Valószínűleg nem véletlen, hogy a gyógynövényből nyert és teljesen ártalmatlan szteviát, ( Szerkesztői megjegyzés: Ezen menüpontomban, fentebb, az elején, "Az egészséges édesítésről " c. cikkben azóta már mást olvashatunk ugyanerről!) mint elterjedt versenytársat viszont betiltották jó időre az Egyesült Államokban.

Épp pár hónappal az előtt, hogy a NutraSweet, mint asztali édesítő forgalomba került volna. És talán az sem véletlen, hogy Új-Zélandon ma már tiltott adalékanyagnak számít az aszpartam.

Hogy miért nem mindenhol?

Szenzációs PR-úthengert vezet a NutraSweet. Nagyon meggyőzőek, és ahol az aszpartam ellen szólók felütik a fejüket, "ők" megjelennek és elhiteltelenítik a forrást. Azért a több milliárdért évente ....... Szerencsére az Egyesült Királyság és az Európai Unió is elfogadta azt a javaslatot, hogy végezzenek független kutatásokat az aszpartam "biztonságos" mivoltával kapcsolatban.
Ha ez mind hihetetlennek is hangzik számodra, "biztos, ami biztos" alapon azért olvasd el a címkét és légy résen mindennel, ami "light", mert  aki cukormentesen szeretne táplálkozni, lépten-nyomon csak aszpartamba botlik.

 

Néhány tipikus termék, amit ezzel édesítenek:
- szénsavas és rostos üdítőital,
- joghurt,
- fagylalt,
- reggeli készítmények,
- pezsgőtabletta(!),
- sportital,
- gyerekvitamin(!),
- lekvár,
- szinte minden rágógumi és diabetikus termékek,
- kevés kivétellel maguk az édesítőszerek akár folyékony, tabletta, kristályos és por alakban .

 

Az aszpartam néhány mellékhatása :
látászavarok, szemfájdalom, fülcsengés, hallásgyengülés, epilepsziás görcsök, migrénes fejfájás, egyensúlyzavarok, memóriavesztés, állandó álmosság, végtagzsibbadás, részleges bénulás, remegés, depresszió, ingerlékenység, agresszió, álmatlanság, fóbiák, szapora szívverés, légzési nehézségek, hányinger, hasmenés, véres széklet, hasfájás, nyelési fájdalom, bőrviszketés, kiütések, asztma, herpesz, tályog, menstruációs zavarok, a haj elvékonyodása, hajhullás, hirtelen súlyvesztés, fokozatos súlygyarapodás, fájdalmas vizelés, túlzott szomjúság , bedagadt lábak, visszafordíthatatlan agykárosodás, születési rendellenességek, gyomorfekély, izületi fájdalmak.

 

Megkérek mindenkit a dolgok súlya miatt, hogy minden közvetlen ismerősének ezt küldje el körlevélként, hadd tudódjon ez ki.

 

Leskó Ferenc
ügyvezető
vegyészmérnök
SC HOME Kft.
 70/606-30-66  70/606-30-66
info@szilikon.eu
www.szilikon.eu

 

          <>          <>          <>          <>          <>

 

Folytatás a "Táplálkozás 2." menüpontban!



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 19
Tegnapi: 36
Heti: 142
Havi: 482
Össz.: 351 466

Látogatottság növelés
Oldal: Táplálkozás, 1.
Csepelen a csepelieknek! A csontkovácsolás, a rákgyógyítás, az Új medicina, - © 2008 - 2024 - nyerkilajos.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »