Csepelen a csepelieknek! A csontkovácsolás, a rákgyógyítás, az Új medicina,

az energia, a földsugárzás, a táplálkozás és az életmód mind fontos dolgok, melyek teljesebbé tehetik mindennapi életünket. Honlapomon betekintést nyerhet a felsorolt és más egyéb, szokatlanul különleges, izgalmas és ezoterikus témákba.

 

ÉLETMÓD                                                             

A tartalomból:

Tegyünk a Föld Anyáért!

Vigyázzunk, hogy mit mondunk!

Vigyázzunk, hogy mire gondolunk!

A biológiai óránk. (Szervóra)

A napüdvözlet gyakorlat.

          <>          <>          <>          <>          <>

Tegyünk a Föld Anyáért!

A földi életünk során az emberiség sok olyat tett a Föld Anyával, amit nem kellett volna.

Nem tudatosodott bennünk, hogy a bolygó, amin élünk, nem csak egy kődarab, ami csak azért van, hogy minket szolgáljon.

Nem vettük észre időben, hogy a Föld egy élő organizmus, amibe ha felelőtlenül és drasztikusan belenyúlunk, kizsigereljük a javait, akkor a vége az lesz, - mint ami velünk is történik mostanában - hogy egyre betegebbé és gyengébbé válik, ami a teljes összeomlásához is vezethet!

Most már tudjuk, de nehéz dolga van annak, aki mind a hétmilliárd födlakóval tudatosítani szeretné, hogy felelőségünk van az élővilág egyensúlyának megtartásában! Mérhetetlenül erős gazdasági és pénzügyi érdekek dolgoznak ellene ennek a törekvésnek, de nem adhatjuk fel!

       Képtalálat a következőre: „em bio”

Ehhez a törekvéshez szeretnék hozzájárulni azzal, hogy ideteszem azt a holapot, ami véleményem szerint sok olyan információt tartalmaz, amit meg kéne fogadnunk és alkalmaznunk kéne.

Íme a címsor:   http://biosimplex.hu/em-technologia

Itt pedig az a mikroorganizmus keverék, ami segíthet a Föld Anyának a kiskertekben, a mezőgazdaságban, az állattenyésztésben, a háztartásokban és mindenhol az emberi tevékenység során.

Íme a címsor:   http://bionom.hu/biobolt/novenytermesztes/embio-mikrobiologiai-keszitmeny-emtech.html?_ga=1.136385527.631442945.1415360716

        Képtalálat a következőre: „em bio”

Ezzel aztán segíteni tudunk a természetnek és magunknak is, a tisztább és egészségesebb környezet megtermtésében! Ha mindenki csak egy kis lépést tesz ebbe az irányba, akkor már együtt sokat tettünk!

Kedves Olvasó! Jó tanulást kívánok!

           <>            <>            <>            <>            <>

Vigyázzunk, hogy mit mondunk!

A családi életünk során, vagy gyermekeink nevelése közben gyakran előfordul, hogy elhagyja a szánkat egy-két tiltó mondat.

"Ne csináld ezt, ne csináld azt!" Ismerős ugye?

                     Képtalálat a következőre: „ne csináld!”

A jó megoldásra ad tanácsokat a következő cikk.

Íme a címsor:  

http://www.szuloklapja.hu/gyermekneveles/2820/mit-okoz-a-gyermek-lelkeben-a-

Miután elolvasta a cikket és belegondol, hogy milyen milyen igaza van, egy mosoly fog megjelenni a szája sarkában. "Igen! Tényleg így van! Mennyire egyszerű! Holnaptól én is fogom csinálni!"

De a nehézséget az okozza, hogy a szándék nem elég! Be kell tudni épülnie a mindennapok kommunikációjába. Ez lesz a nehéz!

Én megpróbálom! Próbálja meg Ön is!

           <>          <>          <>          <>          <>

Vigyázzunk, hogy mit gondolunk!

Három fő dolog, amit kerülnünk kell! Szerintem teljesen igaza van!

Ide teszem, lássuk a cikket:

Ezért vonzod be újra és újra ugyanazt a problémát az életedbe

 

Ismerős az érzés, amikor újra és újra ugyanazokkal a megoldandó feladatokkal, problémákkal találkozol? Mintha minden ismétlődne... Csak a szereplők változnak körülötted, de a főszerepben még mindig Te vagy...

A vonzás törvénye értelmében mi vonzzuk magunkhoz az adott problémát, a gondolatainkkal, érzéseinkkel, tetteinkkel.
 
Ha változást akarsz elérni és a problémát megoldani és nem újra és újra megélni szeretnéd, akkor engedd el a következő viselkedési mintákat:
 
1. Panaszkodás

Ha folyton újra és újra mindenkinek, akivel találkozol, a problémádról mesélsz, akkor soha nem fogsz megszabadulni tőle. Az események újbóli átélése folyamatosan annak az állapotában tart, mintha a probléma folyamatosan jelen lenne az életedben és a részeddé válna.

Tulajdonképpen erőt adsz neki ahhoz, hogy az életed részévé váljon. Minden alkalommal, amikor beszélsz róla, a probléma rezgését veszed fel és így ebben a rezgési állapotban folyamatosan hasonló helyzetekkel fogsz találkozni.

Sokan a múltban átélt negatív tapasztalataikról, válásukról, korábbi rossz munkahelyükről…stb. tartanak beszámolót. De amíg felidézed az élményeket, újból átéled a régi érzéseket. Ezek szintén mágnesként vonzzák hozzád negatív tapasztalásaidat ismét.

Megoldás: tudatos ember vagy, aki képes irányítani, hogy miről beszéljen és miről ne. Szokj le a panaszkodásról! És kerüld a panaszkodókat!
 
2. Folyamatos félelem a problémák miatt

Úgy tartja a mondás, hogy jobb félni, mint megijedni. Várjuk a legrosszabbat, készüljünk fel rá, és akkor nem érhet meglepetés. Lehet ez a mondás bevált, amikor megszületett. Azonban a mai világban, amikor a teremtőerők felgyorsultak, az állandó aggódással és félelemmel csak problémát generálunk.

Ha valaminek a fogadására készülünk, az villámsebességgel érkezi meg az életünkbe.

Sokan tudják, hogy a negatív gondolkodás, az aggodalmak, a félelmek problémákat generálnak. Azonban annál kevesebben tesznek az ellen a gyakorlatban, hogy a negatív gondolatok helyett pozitív érzéseket válasszanak.

Megoldás: Figyeld a gondolataidat. Amikor azon kapod magad, hogy aggódsz vagy éppen a fejedben harcos párbeszédet folytatsz egy még meg sem történt sérelem miatt, akkor mond azt: Állj. Tudom, hogy bármi is történik az életemben, képes vagyok azt megoldani. Most viszont a jelenre koncentrálok. A MOST-ban leszek!

3. Az áldozat szerep vállalása

Egy kialakult helyzetért folyton a körülményeket, a környezeted okolod. „Szegény én.” „Szerencsétlen én.” – mondod magadról. Mindenki hibás a kialakult helyzetért, csak te nem. Te vagy az, aki elszenvedi ezt a helyzetet. Ezzel azt üzened az univerzumnak és a környezetednek: szerencsétlen vagyok, erőtlen, aki nem képes felelősséget vállalni a saját életéért.

Mindannyian kerülhetünk rossz kapcsolatba, rossz munkahelyre. De a mi döntésünk, hogy onnan méltósággal felállunk, bízva abban, hogy nekünk sokkal jobbat tartogat a sors. Ahogyan az is a mi döntésünk, ha ott maradunk és azzal nyugtatjuk magunkat, hogy a jelenlegi helyzetben, nehéz körülményekben, nekünk úgysem jár jobb…és tovább panaszkodunk és sajnáltatjuk magunkat.

Megoldás: Ismerd fel az erődet! Körülményeid alakítója lehetsz a döntéseiddel, a hiteddel. Sorsodért Te felelsz. Te döntesz. Így meg van a hatalmad, hogy jó helyzeteket, jó embereket és jó körülményeket teremts magad köré!

Mindenki ott tart ebben a pillanatban, ahová a gondolatai, a tettei, a belső meggyőződései vezették. Ezért felesleges irigykedni és felesleges azt gondolni, mi hátránnyal indulunk az Élet nevű játékban.

Hidd el, hogy sorsodat alakítod és képes vagy a problémáidra megoldást találni. A teremtő erő minden embernek isteni ajándéka. Nem veheti el tőlünk senki! Éljünk vele!
 
Forrás: joportal.hu
 

            <>          <>          <>          <>          <>

 

A biológiai óránk. (Szervóra)

Nyers Csaba

Hogyan működik testünk belső, biológiai órája?  (egy általános érvényű órarend)

Az asztrológusok szerint mindenki magán viseli születése órájának nyomait, vagyis születésünk pillanatában már eldőlt sorsunk. Életünket bizonyos tevékenységre alkalmas és alkalmatlan időpontok kísérik, napunk 24 órájában.

Most lássuk részletesen, időpontokra lebontva szervezetünk körforgásos órájának működését:

24-01 óra:

Csökken a testhőmérséklet és a vérnyomás, a szervezet nyugalmi állapotban van. Lazító, relaxációs gyakorlatok végzésére, meditációra ez a legalkalmasabb idő.

01-02 óra: 

A fájdalmakat ekkor a legnehezebb elviselnünk.

02-03 óra:

A legtöbb gyermek ezekben az órákban jön a világra. A máj működése most a legerőteljesebb, ekkor dolgozza fel az előző nap minden mérgező anyagát. Ilyenkor sose fogyasszunk alkoholt!

03-04 óra:

Ebben az órában vagyunk kitéve leginkább balesetnek, mert ekkor a legalacsonyabb a vérnyomás, ezért aluszékonyabbak, figyelmetlenebbek vagyunk. Az éjszakai dolgozók legkockázatosabb időszaka.

04-05 óra:

Most fázunk a leginkább, hiszen bőrünk hőmérséklete ekkor a legalacsonyabb. A herék ekkor képesek maximális mennyiségben kilövellni magukból a tesztoszteron férfihormonokat.

05-06 óra:

Vérnyomásunk lassan emelkedni kezd, felkészülünk a reggeli ébredésre. A mellékvesék kiöntik a kortizon aktív hormonokat és megszólal a belső csengő. Ébresztő!

06-07 óra:

A vastagbél ürítése könnyebbé teszi a szervezetünket, nagyobb lesz a teljesítőképességünk. Ekkor termelődik legintenzívebben a nemi hormon. Ez itt a szerelem órája.

07-08 óra:

Ekkor ébrednek fel a női szexuális hormonok. A gyengébb nem számára elérkezett az idő a szerelemre. Egyben csúcson az éberségünk. Autózást, nyelvtanulást, tesztfeladatokat ekkor végezzünk.

08-09 óra:

A gyógyszerek ilyenkor a leghatásosabbak, kevesebb tabletta is nagyobb hatást fejt ki. Szervezetünk salaktalanít, beindul a gyomormozgás. Idényjellegű gyümölcs fogyasztása ekkor javasolt.

09-10 óra:

Az agy ebben az időben tud legjobban alkotni, tanulni. Most a legalacsonyabb a láz, nyugodt a szervezet.

10-11 óra:

A szív teljes erőbedobással tud dolgozni. Aki teheti, ekkor mozogjon, dolgozzon. Szellemi és fizikai teljesítményünk maximumát érhetjük el, de csak délig történjen a terhelés.

11-12 óra:

A szív még erősen dolgozik. Kiránduláshoz és friss levegőhöz a legjobb időpont. Vége lehet a lótás-futásnak, ideje megpihenni.

12-13 óra:

Beindul a nagyfokú gyomorsav termelődés, erre a legjobb orvosság a helyesen összeállított és társított étkezés. Az agy tevékenysége csökken, a szervezet minden energiáját az emésztésre fordítja. Az anyagcsere lelassul.

13-14 óra:

A déli fáradtság most tetőzik. Az epén kívül minden szerv csendes pihenőben van. Ha tehetjük, pihenjünk le, vagy egy kicsit sétáljunk.

14-15 óra:

Az agy ismét teljes kapacitással kezd dolgozni. Iskolai feladatokat ekkor jó megoldani. Kevesebb fájdalmat érzünk, hatásos az ivókúra és egy séta.

15-16 óra:

Az érzéstelenítés most a leghatásosabb, ilyenkor tanácsos fogorvoshoz menni.

16-17 óra:

Az izmok a legjobb formában érzik magukat, készen állnak a bemelegítésre és a rekordkísérletekre. A fájdalomérzés ismét alábbhagy.

17-18 óra:

A haj és a körmök ekkor nőnek a leggyorsabban, a bőrt is ekkor jó ápolni.

18-19 óra:

Aktív sportoláshoz az idő még mindig optimális. A test kevesebb energia ráfordítással gyorsabban felfrissül. A vesék készek nagyobb mennyiségű folyadék felvételére.

19-20 óra:

A test lassan nyugalmi fokozatra kapcsol. Vacsorára a gyomor ismét munkához lát, de falánksággal nem jó túlterhelni. Reakcióidőnk most a legjobb.

20-21 óra:

Az elmélkedéshez, tanuláshoz, alkotáshoz a megfelelő időszak.

21-22 óra:

A vérnyomás csökken, az aluszékonyság növekvőben van. Aki nem veszi figyelembe szervezete jelzését a lefekvéshez, az gyengíti immunrendszerét.

22-23 óra:

A nyugalom órája, lelassul anyagcserénk, vérnyomásunk. Pihenünk.

23-24 óra:

A szervezet mély álomba szenderül, szerveinket a belső óra alapműködésre kapcsolja. Még ha éjszakai életet is élünk, kíméljük gyomrunkat, emésztőszerveinket, mert azok már alszanak.

          <>          <>          <>          <>          <> 

Ábraként megjelenítve az előzőek így néznek ki 12 órás felbontásban.

A külső körön a jang, a belső körön pedig a jin szervek sorakoznak. A körfolyamat a nyilak szerint váltja szerveket.

 

biologiai_ora_1.abra.jpg

 

A következő ábrán ugyanez 24 órás ábrázolásban látható.

 

biologiai_ora_2.abra.jpg

           <>          <>          <>          <>          <>

 A napüdvözlet gyakorlat.

A reggeli torna fontosságára hínám fel a figyelmet, ezért ajánlok egy ragyogó, rövid és hatékony gyakorlatot a nap energikus kezdéséhez. Magyarázattal és tanulással együtt is csak 7 perc. Ez igazán nem sok! Bele kellene, férnie a reggeli készülődésbe!

A neve is erről szól: "A nap üdvözlete".

Gyakorolja minden reggel! Jól átmozgatja az egész testet, főleg a legfontosabbat, a gerincet. Egészségére! 

Íme profin bemutatva:

     

Itt pedig grafikusan:

a_nap_udvozlese_-_gyakorlat.jpg

            <>          <>          <>          <>          <>

 

 

Folyamatos fejlesztés alatt!

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 39
Tegnapi: 26
Heti: 65
Havi: 924
Össz.: 230 219

Látogatottság növelés
Oldal: Életmód
Csepelen a csepelieknek! A csontkovácsolás, a rákgyógyítás, az Új medicina, - © 2008 - 2018 - nyerkilajos.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: nyerki lajos - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »