Csepelen a csepelieknek! A csontkovácsolás, a rákgyógyítás, az Új medicina,

az energia, a földsugárzás, a táplálkozás és az életmód mind fontos dolgok, melyek teljesebbé tehetik mindennapi életünket. Honlapomon betekintést nyerhet a felsorolt és más egyéb, szokatlanul különleges, izgalmas és ezoterikus témákba.

 

A növények, mint gyógyszer                            

A tartalomból:

A gyógyfüvekről általában.

Gyuri bácsi ajánlásai.

A kurkuma, mint gyógyszer.

Egy érdekes cikk a netről. (a kajszibarack és a magja)

A parlagfűről érthetően.

           <>          <>          <>          <>          <>

 Gyógyfüvekről általában:

Ebben a témában kit is hívhatnék segítségül, mint Gyuri bácsit, a "büki füvesembert".

Íme a honlapja:    http://gyorgytea.hu/    

Mindent megtalál, amit tudni kell ebben a témakörben.

Fedezze fel Gyuri bácsi világát!

Itt pedig Gyuri bácsi ajánlásai, mondhatni, hogy a megoldások ÁBC-je!! A különböző betegségekre, milyen természetes megoldásai vannak a gyógyfüvek segítségével.

Íme a címsor:

http://deluxe.cafeblog.hu/2014/06/30/a-bukki-fuvesember-abc-konyve-tudjon-rola-mindenki/

Jó böngészést!

           <>          <>          <>          <>          <>

A KURKUMA, MINT GYÓGYSZER.

HAT SÚLYOS BETEGSÉG, AMIRE JÓ HATÁSSAL VAN.

A kurkuma az egyik legkülönlegesebb keleti fűszer, de azt talán kevesen tudják, hogy emellett számos pozitív egészségügyi hatása is van. Ezeket szedtük össze. 

Gyomorégés, gyomorrontás

A kurkuma széles körben ismert gyulladáscsökkentő hatásáról, amely bizonyítottan alkalmazható gyomorontásra, gyomorégésre is. A fűszernövény leköti a gyomorsavat, ezzel nyugtatja gyomrunkat. 

Szívroham

A kurkuma egyik összetevője, a kurkumin segít megelőzni a szívroham kialakulását a bypassos betegeknél. Egy tanulmány során 121 pácienst vizsgáltak meg 2009 és 2011 között, először három nappal a műtétük előtt, majd az azt követő öt napban. A betegek fele kurkumintablettát, másik fele bármilyen hatóanyag nélküli placebo tablettát kapott. A vizsgált időszakban a placebót kapó páciensek 30 százalékánál alakult ki szívroham, míg a kurkumintablettát szedőknél ez az arány csak 13 százalék volt. A tanulmány bebizonyította, hogy a kurkuma antioxidáns- és gyulladáscsökkentő-tartalma 65%-kal csökkenti a szívroham veszélyét a bypassos betegeknél. 

Cukorbetegség

Egy 2012-ben készült tanulmány szerint egy kutatásban résztvevő, kezdődő cukorbetegségben szenvedő betegeknél kurkumintabletta szedésével tudták késleltetni a 2-es típusú diabétesz kialakulását. A kutatás kilenc hónapja alatt a kurkumintablettát szedők alig 16%-ánál alakult ki a 2-es típusú diabétesz. 

 

Rák

Bár az embereken végzett tesztek még nagyon korai stádiumban járnak, laboratóriumi és állatkísérletek bizonyítják, hogy a kurkuma alkalmas a rák gyógyítására, a benne lévő kurkumin ugyanis számos olyan molekuláris útvonalat blokkol, amelyek a rákos sejtek kialakulásához, növekedéséhez és terjedéséhez szükségesek. Az Amerikai Rák Egyesület kutatásai azt is bizonyították, hogy a kísérlethez felhasznált állatokban a kurkumin pusztította a rákos sejteket és növelte a kemoterápiás kezelés hatékonyságát. 

Védi az agyat

A kurkuma egy másik öszetevője, az aromás turmeron jótékony hatással van az agyunkra. Egy tanulmány szerint a hatóanyag serkenti az agyi őssejtek szaporodását és differenciálódását. A kutatás során olyan őssejteket vizsgáltak patkányokon, amelyek a felnőtt emberi agyban is megtalálhatók. A kísérletek bebizonyították, hogy az aromás turmeron azon őssejtek szaporodását és differenciálódását segíti elő, amelyek olyan neurodegeneratív betegségek gyógyításában segítenek, mint az Alzheimer-kór vagy a stroke. 

Izületi fájdalom

A kurkumin gyulladáscsökkentő hatását nem csak a gyomorban képes kifejteni, hanem az izületekre is jótékony hatással van, de a köszvény gyógyítására is használható. A témában készült egyik legígéretesebb tanulmány kimutatta, hogy a kurkumin legalább olyan hatásosan működött az osteoarthritis, azaz a degeneratív izületi gyulladás kezelésénél, mint az ibuprofen. 

Megj.: A cikk az internetről való. Hitelességét nem állt módomban ellenőrizni!

           <>          <>          <>          <>          <>

Egy érdekes cikk a netről!

A barackmag jótékony hatásáról már lehetett hallani egy elszigetelten élő népcsoport kapcsán. Ők a sárgabarackot minden formájában fogyasztják az év teljes hosszában. Frissen, feldolgozva, szárítva és a magját is. Az hírlik róluk, hogy nem ismerik a "rákot" és általában egészségesek és hosszú életüek.

                    Képtalálat a következőre: „sárgabarackmag”

De lássuk a cikket! 

Rákellenes vitamint titkol a gyógyszeripar!
Napi 12 szem sárgabarack mag és 3 hónap után leesik az állad!...   (Ezt azért nem szeretném! A szerk.)
 
World Without Cancer című kötetében az amerikai Edward Griffin leleplezi a titkot a B17 vitaminról, amelyet a gyógyszeripar régóta próbál eltitkolni és amely rákölő hatásáról már éve óta tudni lehet. Már bizonyított tény, hogy a B17 vitamin, más nevén laetril hamar megöli a rákos sejteket. A szerző több információt is leleplez a rákgyógyításról köszönhetően a B17 vitaminnak, és felteszi a kérdést “Miért nem használja a hagyományos orvoslás ezt a vitamint?”

Griffin szerint a B17 vitamint azért nem használják a hagyományos orvoslásban, mert a gyógyszeriparnak nem érdeke meggyógyítani az embereket. Évente több milliárd dollárt költenek kutatásokra és a rák kezelésére, ugyanakkor több milliárd dollárt azokra a gyógyszerekre, amelyek felveszik a rákkal szembeni versenyt. Ezek fényében a B17 vitamin eltusolása gazdasági lépés a gyógyszergyártók által uralt világunkban.

A B17 vitamin leginkább a kajszi magjában található. Jótékony hatását már ezelőtt 35 évvel bizonyították. A Második Világháborúban, Dr. Max Gersonsikeresen alkalmazta ezt a vitamin páciensein.

 Képtalálat a következőre: „sárgabarackmag”Képtalálat a következőre: „szilva mag”   

A B17 vitamin a kajszi, a mandula, a meggy, körte, szilva és az alma magjában található, de van belőle a lenmagban és szőlőmagban is.

      Képtalálat a következőre: „mandula”   Képtalálat a következőre: „alma mag” 

 Képtalálat a következőre: „meggy mag”   Képtalálat a következőre: „körte mag”

 Képtalálat a következőre: „lenmag” Képtalálat a következőre: „szőlőmag”  

Jelenlegi életvitelünk során rengeteg fehérlisztet, cukrot, olajat és félkész ipari terméket fogyasztunk, míg az organikus, természetes élelmiszerek egyre ritkábbak az étrendünkben. Nagyszüleink még fogyasztottak ezekből az ételekből, ez is azt bizonyítja, hogy az ő idejükben ritka volt a rákbetegség, anélkül jutottak hozzá a vitaminokhoz, hogy tudatosan tudták volna, épp a betegségektől mentik meg magukat.

B17 vitamint ezelőtt 35 éve betiltották a rákbetegség kezelése esetén, annak ellenére, hogy sokan úgy tartják ha minden nap fogyasztunk ezekből a vitaminokból, elkerülhetjük a rákbetegségek kialakulását.

A szerző szerint az amerikai gyógyszergyártól hatalmas nyomást gyakoroltak a hatóságokra, így azok illegálisnak titulálták azokat a készítményeket, amelyek a B17 vitamint tartalmazták. Sőt, sok esetben azt a pletykát terjesztették, hogy a kajszimag ciánt tartalmaz, így megmérgezheti azt, aki fogyasztja. Az igazság az, hogy eddig senki sem halt meg a kajszimagtól, még akkor sem ha nagy adagban fogyasztott kajszimagot vagy mandulát, írja Edward Griffin könyvében. [Webhir.com]

Megj.: A cikk az internetről való. Hitelességét nem állt módomban ellenőrizni!

            <>          <>          <>          <>          <>           

A parlagfűről érthetően.

A cikket DR. Weixl-Várhegyi László természetgyógyász írta és a teljes cikket elolvashatja a lentebb lévő címsorra kattintva. 

         

  Képtalálat a következőre: „parlagfű”  Kedvcsinálónak, hogy miről is szól, idemásoltam idézeteket a cikkből. 

Lássuk!

"....A parlagfű latin neve: Ambrosia artemisifolia, a hármaslevelű parlagfűé pedig: Ambrosia trifida. Azt mondják rájuk, hogy gaz, pedig nem igaz. Gaz, csak az emberek között van, mert van rendes ember, meg gazember. Növények között nincsen gaz, csak haszonnövény és gyomnövény. A parlagfű nem gyomnövény....."

"....Lajos Atya is megerősített abban, hogy a természet törvényei Isten törvényei és azok változatlan, örök törvények. Azt mondta, hogy a közlekedési törvényeket át lehet hágni büntetlenül, ha nincs rendőr a közelben, de ha valaki a természet törvényeit hágja át, akkor az saját magát bünteti meg!!! ......." 

".....Beszélgetéseink során szóba került a parlagfű is, mint allergén növény. Lajos Atya védelmébe vette és elmondta róla, hogy régi gyógynövény könyvek leírják több gyógyító tulajdonságát, de meg is lehet enni, mert nagyon sok vitamint tartalmaznak a levelei és a virága, sőt a pollenje is......"

"....Aroma olaját aroma mécsesekben hevítették, de lehetett kapni, a szárított, összesodrott leveleiből készített füstölőt is....."

"....Tőle tudtam meg azt is, hogy amikor a Spanyolok és a Portugálok felfedezték és kisajátították az Új Világot, azaz az Amerikai földrészt, akkor keresztényi szellemben kiirtották az őslakosokat....." "....Viszont a Franciák nem öldösték ok nélkül az őslakosokat, ezért azok hálából egy csomó titkukat megosztották velük. Ilyen titok volt a parlagfű titka is. A parlagfű egy ősi, nagyon intelligens növény, sok tekintetben az embernél is intelligensebb. A parlagfűnek az a természetben a feladata, hogy megóvja a földet a kiszáradástól. Ahol parlagon van egy földdarab, ott elszaporodik....."

"....Hazánkban úgy akarnak védekezni az allergia ellen az illetékesek és mindenféle egyletek, hogy a parlagfű irtására szólítanak fel. A parlagfüvet csak vegyszerekkel tudnák véglegesen kiirtani, ha egyáltalán véghez lehetne ezt vinni. A parlagfű is a természet része és kipusztításával felborulna a természet rendje....."

"....Engem nem tudnak megbüntetni a parlagfű nem irtása miatt, ugyanis én úgy irtom a parlagfüvet, hogy megeszem!...."

Hogy mire jó, hogyan használjuk és mit szól hozzá a gyógyszeripar, olvassa el a teljes cikkben. Íme a címsor:

http://antalvali.com/hirek/parlagfu-vedelmeben.html

 

           <>          <>          <>          <>          <> 

 

Folyamatos fejlesztés alatt!

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 7
Tegnapi: 71
Heti: 78
Havi: 509
Össz.: 232 251

Látogatottság növelés
Oldal: A növények, mint gyógyszer
Csepelen a csepelieknek! A csontkovácsolás, a rákgyógyítás, az Új medicina, - © 2008 - 2018 - nyerkilajos.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: nyerki lajos - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »