Csepelen a csepelieknek! A csontkovácsolás, a rákgyógyítás, az Új medicina,

az energia, a földsugárzás, a táplálkozás és az életmód mind fontos dolgok, melyek teljesebbé tehetik mindennapi életünket. Honlapomon betekintést nyerhet a felsorolt és más egyéb, szokatlanul különleges, izgalmas és ezoterikus témákba.

A gerincferdülés és az Új Medicína 

    Képtalálat a következőre: „gerincferdülés”

Az előbbiekben ("A gerinc betegségei" című menüpontban) említettem a lelki okokat. Mik is ezek? Elötte azonban nézzük meg, hogy mi is az Új Medicína alptétele.

Minden betegség lelki okokra, egy átélt komoly, megrázó, megoldatlan és ki nem beszélt konfliktushelyzetre vezethető vissza, amelynek pillanatnyilag nincs megoldása. A különböző élethelyzetek, különböző konfliktushelyzeteket okoznak, melyeket mindenki másképpen, - vérmérsékletének, beállítottságának, szocializációjának megfelelően - dolgoz fel.  Ezért van az, hogy az átélt konfliktus mindenkinél másképpen csapódik be és más testi tünetet fog okozni, amennyiben a feltételek adottak.

(Részletes információt az "Germán gyógytudomány" és az "Új Germán Medicína" című menüpontokban talál!)

Most akkor nézzük, hogy jutunk el a gerincferdülésig?

                Képtalálat a következőre: „terhesség”

Már "pocaklakó"-ként megélünk olyan stresszhelyzeteket, amiket közvetlenül nem mi, hanem édesanyánk él át, mégis hatással vannak ránk is. Születésünk után - tanulva a körülöttünk lévő világ működését - alakulnak ki szokásaink, lemásolva elsősorban a szüleink, főleg édesanyánk, másodsorban a nagyszüleink, harmadsorban az egyéb körülöttünk élő domináns emberek szokásait, feladatmegoldásait. Ezek beépülnek a tudatalattinkba és felnőtként már sajátunkként működtetjük tovább őket.

A szülőkhöz való kötődés a legerősebb, főleg az édesanyánkhoz kötődünk erősen! Ezért aztán a családban az édesanyának a felelősége sokkalta nagyobb a gyermeke(i) egészséges fejlődése, szokásai kialakulása, az élethelyzetek jó feldolgozása esetében.

Az, hogy mekkora ez a felelőség, kiderül az alább csatolt videóból! Ha erre még soha sem gondolt, akkor most kattintson, indítsa el és meg fog döbbenni!

Íme:

    

Ismételjük csak át!

Az úgynevezett "önértékelési konfliktus" ínakra, porcokra, csontokra vonatkozó hatása csak tíz éves kor felett, a pubertás idején okozhat gondot, sajátként megélt konfliktus alapján!

De vigyázzunk! Ha az édesanya erős önértékelési konfliktussal küzd, (Pl.: "Biztosan jó anya vagyok?", Én ügyetlen vagyok, ezt nem tudom megcsinálni!", "Egyedül, segítség nélkül gyenge vagyok!", "Mit fogok csinálni, ha folyton sír, vagy beteg lesz?", stb. ) akkor alapvetően magának fog betegségtünetet és fájdalmakat produkálni. A fájdalmak akkor kezdődnek majd, amikor már úgy érzi, hogy átmenetileg megoldódtak a gondjai. Ebben a jó hír az, hogy a fájdalom megjelenése azt jelzi, hogy a konfliktushelyzet már megoldódott!

Közben azonban ezt a feszültséget érzékeli és átveheti a gyermeke is és ezért Ő is produkálni fogja az "önértékelés letörés" tipikus tüneteit!  Később, 10 éves kor felett, a sajátként megélt konfliktusaiban pedig ugyanazok vonatkoznak a gyermekekre is, mint a felnőttekre, akiknél nem ritka az idegbecsípődés, isiász, lumbágó vagy a gerincsérv is! 

Ezért ajánlok itt egy másik videót is, amely ezen problémák kialakulásáról és lefolyásáról szól. A gerincferdülést konkrétan a 7.10 másodperctől tárgyalja. Íme:


    

Ajánlom, akár többször is végighallgatni mindkét videót!

Jó tanulást Önöknek! Látogassák meg a többi menüpontot is!

Hasonló témát találhat a másik honlapomon, aminek a címe:

 http://porckorong.hupont.hu/

Szeretettel várom ott is!

          <>            <>            <>            <>            <>

 

 

Folyamatos fejlesztés alatt!

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 19
Tegnapi: 71
Heti: 90
Havi: 521
Össz.: 232 263

Látogatottság növelés
Oldal: A gerincferdülés és az Új Germán Medicína
Csepelen a csepelieknek! A csontkovácsolás, a rákgyógyítás, az Új medicina, - © 2008 - 2018 - nyerkilajos.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: nyerki lajos - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »