Csepelen a csepelieknek! A csontkovácsolás, a rákgyógyítás, az Új medicina,

az energia, a földsugárzás, a táplálkozás és az életmód mind fontos dolgok, melyek teljesebbé tehetik mindennapi életünket. Honlapomon betekintést nyerhet a felsorolt és más egyéb, szokatlanul különleges, izgalmas és ezoterikus témákba.

LEGFRISSEBB HÍREK                                           

A tartalomból:

A másik honlapomról.

A légzéstechnikáról.

A transzzsírról.

Hallott már a Reg-Enorról?

Hallott-e már az Új Germán Medicínáról?

Mi van a fogkrémben?

          <>           <>          <>          <>           <>

Szeretném felhívni a figyelmét a másik honlapomra!

Egy kis ízelítő a bevezetőből:

"Ezen a honlapomon szándékom szerint csak egy témával szeretnék foglalkozni, boncolgatni, körbejárni és összegyűjteni sok-sok információt, amit aztán csokorbaszedve, legjobb tudásommal, jószándékommal és szeretetemmel átadhatok Önnek.

Ez a téma pedig nem más, mint ami a gerinccel és csatolt alkatrészeivel kapcsolatosak. Hogy mire is gondolok konkrétan? Felsorolok pár betegségtünetet, a teljesség igénye nélkül:

Fáj a derékam, fáj a hátam, fáj a vállam, elfeküdtem a nyakamat. A fájdalom kisugárzik a combomba, a vádlimba, a lábfejembe, a karomba, a könyökömbe, a kezembe, mindezek talán még zsibbadnak is! Azt mondták, hogy gerincferdülésém van. A RTG, a CT, az MRI kimutatta a meszesedést, csőrösödést a csigolyákon, az ideggyököt nyomja a kiboltosult porckorong, gerincsérvem van, stb., stb., stb.....

Amennyiben érintett, akkor jó helyen jár! Szeretnék javaslatokat adni Önnek, hogy az én világomban arra a betegségtünetre, amivel kűzd, milyen megoldás adódik és, hogy merrefelé kellene keresnie egészségének jobbítását.

Arra kérem, hogy ezzel a szellemiséggel és lelkülettel keresgéljen a honlapomon."

Íme a címe:   http://porckorong.hupont.hu/

Jó böngészést kívánok!

          <>           <>          <>          <>           <>

Légzéstechnika.

Mond-e valamit Önnek a Buteykó légzés?

Ha asztmatikus jellegű, vagy asztmás problémája van, vagy ismer olyat aki ezzel, vagy a horkolásával küzd, akkor keresse a megoldást a "Gyógymódok" című menüpontomban.

          <>          <>          <>          <>          <>

A transzzsír.

Sokat hallani mostanában a "transzzsírokról". Mi is az a transzzsír, miért találták ki és hogyan ismerjük fel őket?

Egy komoly, szakmai értekezést ajánlok most a figyelmébe a "Táplálkozás" című menüpontban, két részben.

          <>          <>          <>          <>          <>

Hallott már a REG-ENOR-ról?

Gyógyulás, egészség fenntartás, fogyás. Ezt mind tudja!

Itt az a honlap, amely minderről tudósít:

http://szaboszigfrid.internettudakozo.hu/cegbemutato2.htm

Ha érdekesnek találja, nézze meg a "Reg-Enor receptek" menüpontot is!

Jó böngészést kívánok!

          <>          <>          <>          <>          <>

Hallott-e már az "Új Germán Medicína"-ról?

Egy teljesen új megközelítése a betegség-egészség témakörnek!

Kevés olyan betegség van, amiből ne lehetne kigyógyulni!

Tőbb információt talál az ide vonatkozó menüpontban!

Szerepeljen itt egy példa, hogy miről is van szó! Ez a betegség a hagyományos orvoslás szerint gyógyíthatatlan! Vagy mégsem?

Psoriasis: pikkelysömör

Konfliktustípus: elválasztási (elhatárolódási) konfliktus (érintkezés)
Érzelmi tartalom: érintkezés megszűnése, megszakadása; anyával, családdal, közösséggel, barátokkal való kapcsolat érintkezés elvesztése, elszakadás. "Nem tudom ölelni, érinteni a kezét, hiányzik a csókja".

De lehet nemkívánatosság is: érintkezés megszüntetési, elszakadási konfliktus. "Nem akarok hozzáérni, érintkezni vele, utálom a viszkető foltjaimat."

Jobb kezes embernél JOBB oldal- partner vonatkozás, jobb kezes embernél BAL oldal-anya-gyermek (illetve lehet gondozó-gondozott, előd-utód) vonatkozás. Bal kezes embernél fordítva.

A hámlás, pikkelyesedés a konfliktus-aktivitás tünete. A gyulladás, viszketés a megoldás utáni helyreállítás tünete.
Pszoriázis csak visszaeső konfliktus-aktivitás (V.E.K.A.), ördögi körök kialakulása esetén tud kialakulni ("utálom a viszketést, a hámló, csúnya, gusztustalan foltjaimat" -a tünetektől való elhatárolódás).
Fontos megbarátkozni a tünetekkel, elfogadni, hogy ez a gyógyulási szakasz tünete, és mindenáron el kell kerülni a visszaeséseket. Szükség esetén igénybe lehet venni tünetenyhítő krémeket is.

                  Képtalálat a következőre: „pikkelysömör”

Erről szól az alábbi videó. Ime:

https://www.youtube.com/watch?v=3AtOpxj45aE

A továbbiak az "Germán gyógytudomány" és az "Új Germán Medicína" menüpontokban találhatók! Jó böngészést kivánok!

Higgyen nekem, megéri!

          <>          <>          <>          <>          <>

Mi van a fogkrémben?

Ezt az értekezést levélként kaptam és érdemesnek tartottam a publikálásra.

"Az ismétlés a tudás anyja".

Bár tisztában vagyunk vele, mégis sokszor egyszerűbb a bevásárlásnál a polcról leemelni egy fogkrémet, mint elmenni a gyógyszertárba fogporért...

(Én mostanában úgy használom a Dentomint, hogy kb. 1/4 rész szódabikarbónát keverek bele, s fogmosásnál csak belemártom a tégelybe a fogkefét...)
Puszi Erika

 

 "Fluor a fogkrémben?" 

Fluoridok

A Magyarországon kapható fogkrémek túlnyomó többsége fluoridos - mert  ugye "fogorvosunk is ezt ajánlja". A reklám szakirodalom szerint a fogzománcon keresztül felszívódva erősíti azt, és megvédi a fogakat a szuvasodástól.

Vajon a fogzománcon keresztül felszívódik-e valami? A kutatások bebizonyították, hogy semmi! Akkor miért raknak a fogkrémbe fluoridot?
Hol fog fölszívódni a fluorid? Egyáltalán mi is az a fluorid?
A fluorid a legerősebb mérgek egyike: sok növényvédő szer tartalmaz fluort molekulavázában. A kemoterápiában használt készítmények között is található ilyen vegyület.

Legfontosabb káros hatásai a következők:
 - Mérgező mivoltának mértékére jellemző, hogy olyan ipari vidékeken, ahol hidrogén-fluorid formában kerül a levegőbe, már 0,1 ppb koncentrációban immunrendszer-károsító hatását észlelték elsősorban gyermekeknél.
 - Több mint 62 enzim működését képes gátolni szervezetünkben. Közöttük
találhatók a DNS-ben keletkezett hibák javításáért felelős enzimek, valamint az ingerület-átvitel során kulcsszerepet játszó kolinészteráz enzim is. Érdekességként jegyzem meg, hogy azok a molekulák, amelyeket idegbénító gázként vetettek be háborúk idején, szintén elsősorban a kolinészteráz enzim bénításán keresztül ölnek.
 - Megváltoztathatja az információátvitelben kulcsszerepet játszó DNS molekula szintézisét, nem kívánatos szerkezetű DNS-láncok jöhetnek létre. Ezt nevezik a

biokémiában mutációnak, és ezért a fluor mutagén elem.

 - Módosíthatja a kromoszómák szerkezetét.
 - Gyorsíthatja a daganatok kialakulását, növeli a daganatképződés kockázatát.
 - Mivel a fluorid nagyon kis méretű elem, képes az agyba is behatolni. Ennek egyik kimutatott komoly következménye a tanulási képesség csökkenése és memóriazavar kialakulása. Kínában a fluoridos ivóvizet fogyasztó gyermekek IQ-ja jóval alacsonyabb, mint azoké, akik nem isznak magas fluoridtartalmú vizet. Számos vizsgálat igazolta, hogy aki több mint 1 ppm (mg/l) fluoridot tartalmazó vizet iszik huzamosabb időn át (pl. egy-két év), annak IQ-ja a kár 70 alá is csökkenhet.
 - Arra is fény derült, hogy a fluorid az agyban az oxidatív folyamatok felgyorsításával, a szabadgyök-koncentráció növelésének serkentésével fejti ki káros hatását. Agyunkban a tobozmirigy az egyik gyűjtőhelye a bekerült fluoridnak. Ez a mirigy termeli a melatonin nevű hormont, amely kiváló antioxidáns, valamint az alvás-ébrenlét ciklus - ezen keresztül biológiai óránk - egyik szabályozója. A tobozmirigyben felgyülemlő fluorid hatásra csökkent a mela-tonintermelés.

Hol használják ma a fluort?

 - A félvezető ipar és az új nanotechnológia használja a fluor plazmát maratásra.
 - Egyes eljárások használják a hidrogén-fluoridot matt üveg előállítására (marja az üveget).
 - Fluorozott polimereket használnak mint tapadásgátló bevonatokat: teflon.
 - A hűtőgépek még használják a freonokat mint hőszállító közeget. A freonok az ózon ellenségei, és ezért egyre ritkábban alkalmazzák. A freon negatív hatásáért nem a fluor a felelős, hanem a klór.
 - Az egészségügyben a fluor jelen van egyes érzéstelenítőkben, antibiotikumokban, gombaölő-szerekben, adalékként egyes fogpasztákban mint fogszuvasodást gátló szer.
 - Nagy adagban a nátrium-fluoridot mint rovarirtót használták.
 - A hatvanas években kísérletek folytak a fluornak rakéta üzemanyagként történő alkalmazására. Mérgező és maró hatása miatt a kutatások abbamaradtak.

A fluor hatása az élővilágra:

Az elemi fluor, a fluor-hidrogén és a vízben oldódó szervetlen fluoridok, nagyon mérgezők és maró hatásúak. Ezért nagy elővigyázattal kell kezelni, és kerülni, hogy a bőrre vagy a szembe kerüljenek. A fluor nagyon reaktív és szerves anyaggal érintkezvén, ebből hidrogént von el, és hidrogén-fluorid (HF) keletkezik, ez az első lépés a bőr roncsolásában. A keletkezett HF, ellentétben más erős savakkal, a bőrfelületben egyre mélyebbre hatol, és ez a második és veszélyesebb lépés a bőr roncsolásában. Ezt még fokozza az is, hogy az
idegvégződések is károsodnak és az első fázisokban az égés fájdalom
mentes. A hidrogén-fluorid reagálhat a csont kalciumával, és idült
csontkárosodást okoz. Ennél veszélyesebb, a szervezetben lévő kalcium
megkötése, ami szívritmus zavart okoz, és szívmegállás következhet be.
Ha a HF a bőrfelület 2,5%-át érinti (ez kb. 23 cm2) és nem mossák le
azonnal bő vízzel, a sebesült nyílt, nehezen gyógyuló sebeket szerez, ha még sikerül is túlélni a balesetet.
A fogkrémek számos, lassan ható mérget tartalmaznak, mint például a szaharin, a mesterséges színezékek és ízesítők (mind potenciális rákkeltők). Ám a legaggasztóbb továbbra is az, hogy minden tubus fogkrémünk halálos adag fluoridot tartalmaz. Míg Európában a fluoridtar-talmú fogkrémeket egészségesnek kiáltják ki a reklámokban, az Egyesült Államokban az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal (Food and Drug Administraton, FDA) előírja, hogy a csomagoláson fel kell tüntetni az egészségügyi kockázatokra vonatkozó figyelmeztetéseket, valamint azt az információt, hogy a fogkrém lenyelése esetén a helyi toxikológiai intézethez kell fordulni. A Skandináv országokban és a
volt Szovjetunió területén törvények korlátozzák a használatát,
fogkrémekben való alkalmazása tilos.

Bármily megdöbbentő is, de fogkrémet, azaz egy olyan terméket, amit a szánkba veszünk és gyakran le is nyelünk - bárki előállíthat és árulhat, engedélyek csupán akkor szükségesek, ha a gyártók valamilyen gyógyhatást tulajdonítanak a terméknek (például a fog érzékenységének csökkentése).

A cikk eredetiségét és valóságtartalmát nem állt módomban ellenőrizni!

         <>           <>           <>          <>          <>

 

 

Folyamatos fejlesztés alatt!

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 16
Tegnapi: 71
Heti: 87
Havi: 518
Össz.: 232 260

Látogatottság növelés
Oldal: Legfrissebb hírek
Csepelen a csepelieknek! A csontkovácsolás, a rákgyógyítás, az Új medicina, - © 2008 - 2018 - nyerkilajos.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: nyerki lajos - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »