Csepelen a csepelieknek! A csontkovácsolás, a rákgyógyítás, az Új medicina,

az energia, a földsugárzás, a táplálkozás és az életmód mind fontos dolgok, melyek teljesebbé tehetik mindennapi életünket. Honlapomon betekintést nyerhet a felsorolt és más egyéb, szokatlanul különleges, izgalmas és ezoterikus témákba.

Germán gyógytudomány                                  

Az alábbi címsorra kattintva minden információt megtalál a témával kapcsolatban, de azért ne hagyjon itt végleg!

Kérem, hogy utána jöjjön vissza, olvasson és nézelődjön tovább, itt nálam!

Miről is szól a Germán gyógytudomány? Íme a címsor:

http://germangyogytudomany.hu/ 

A gyógyulás előfeltétele, hogy megismerjük a betegség kiváltó okát. Amíg ezzel nem vagyunk tisztába, az elért javulás csak időleges lehet. Az okok felderítését, tisztázását, majd a megoldását helyezi  új alapokra a "Germán gyógytudomány".

Dr. Hamer támogatásával és vele folyamatosan konzultálva dolgozik az a szorgos és elkötelezett csapat, akinek vezéralakja Kelemenné Dévényi Julianna és férje Kelemen György. Sokat köszönhetünk Nekik, amiért folyamatosan fordítják és teszik át magyarra Hamer doktor publikációit. Tanfolyamokat indítanak, hogy széles körben ismert legyen a TUDÁS. Köszönjük az áldozatos munkájukat!

Budapesttől távolabb, Debrecenben is dolgozik egy csapat. Ide teszem az elérhetőségüket. Íme a címsor:

http://segitek.hu/eletvezetesi_tanacsadas/debrecen_jozsa_/vegh_sandor_11659

<>          <>          <>          <>

  Sajnálatos hír:

2017. július 02.-án eltávozott közülünk.

Emléke szívünkben örökké élni fog!

Tanítását pedig továbbvisszük a következő generáció egészségének megőrzése érdekében.

Nyugodjon békében!

              *****           *****          *****          *****   

Mielött tovább nennénk, egy fontos dologról okvetlenül szólnom kell!

A Dr. Hamer által kidolgozott tudományos alapok magyarországi meghonosítása érdekében több lelkes honfitársunk, időt és energiát nem kímélve állt neki az elérhető anyagok magyar fordításának és publikálásának. 

A történet azonban egyszer csak megbicsaklott! A részleteket és az okokat itt most nem taglalnám, de akit érdekel, az megtalálja a http://gnm-info.blogspot.hu/ oldalon, alaposan böngéssze át.

A lényeg, hogy a magyarországi történet kétfelé szakadt és egymástól függetlenül fejlődtek, fejlődnek tovább, még napjainkban is. A két csoport közötti ellentétek sajnos továbbra is kibékíthetetlenek. Az egyik lelkesen dolgozó csoport  ( http://germangyogytudomany.hu/ ) folyamatosan élvezi Dr. Hamer támogatását,  a másik csoport ( http://www.ujmedicina.hu/ ) sajnos már nem! ( Ennek okait kutathatja a fentebb található címsorra kattintva. )

Végtelenül sajnálom, hogy így alakultak a dolgok, de nekem, mint a Germán gyógytudomány feltétlen hívének csak egy dologra van szükségem, mégpedig arra, hogy hozzájuthassak az információkhoz! Nem orvosi magasságokban és mélységekben, hanem csak egy "hétköznapi ember" felhasználói szintjén! Lehet, azt mondani, hogy ez "felületesség" vagy "felelőtlenség", de itt mindjárt kifejtem, hogy miért gondolom ezt így!

Tapasztalataim szerint az emberek többsége nagyon, de nagyon keveset tud teste működéséről. Beszélgetéseim során az esetek többségében kell szembesülnöm azzal, hogy a test különböző "alkatrészeit" sem tudják beazonosítani, arról pedig, hogy azok hol helyezkednek el a testükön belül, végképp semmiféle információ sincs a birtokukban!! Ezek után teljesen nyilvánvaló, hogy a működésükről, szerepükről és feladatukról a szervezet komplex működésében, végképp semmit sem tudnak!

Az elvárás és a kívánatos is az lenne, hogy először megismerkedjenek a testük működésével kapcsolatos alapfogalmakkal, hogy részt tudjanak venni a saját egészségük visszaszerzésében. Ennek a szintnek az eléréséhez sok-sok információ kell, ami minden szinten elérhető, valamint sok-sok év, mire ez be tud épülni a tudatukba. Feltéve, ha az illetőt érdekli, hogy mi zajlik a testében. Általában akkor jut el az átlag ide, amikor csalódnia kell az orvosokban és rádöbben, hogy más utat kell keresnie! 

Teljesen nyilvánvaló, hogy ha "gemán gyógytudományosan" szertnénk gyógyulni, - vagy talán az még fontosabb, hogy megelőzni a betegség kialakulását - az nem egy egyszerűen kivitelezhető dolog! Alapos szemléletváltás, gondolatnagytakarítás és rengeteg tanulás kell ahhoz, hogy eredményes legyen a váltás mindkét oldalon! Vonatkozik ez a gyógyítóra és a betegre is egyaránt! A rendszer nem működhet jól a gyógyító magas, illetve a beteg alapszintű tudása, valamint a beteg aktív részvétele nélkül! Komplex a rendszer, tehát az egészségügy átállítása is hatalmas feladat és rengeteg idő, tanulás és türelem szükségeltetik hozzá! ( Nem hagynám ki a politikai akaratot sem! )

Türelmesnek és megértőnek kell lennünk és küldeni az emberek felé minden lehetséges csatornán keresztül az információkat! A lényeg az lenne, hogy elinduljon a szemléletváltás!

Valami olyasmire gondolok, mint amikor - annak idején - Mózes arra kérte az Urat, hogy lazítson egy kicsit a "Tiz parancsolat" elvárásain, mivel az emberek pillanatnyi szellemi és erkölcsi fejlettsége, illetve fejletlensége okán félő, hogy "szét fog széledni a nyáj"! Idővel, lassan majd megértik és megtanulják majd alkalmazni azt a mindennapokban is. Én úgy látom, hogy így van ez ebben a témában is!

A Germán gyógytudomány az egészség-betegség témájában olyan új, átütő erejű megközelítést ad, aminek hatalmas a jelentősége!  Elterjedése, illetve elfogadása után és miután már beépülhet a mindennapi egészségügy protokoljaiba, - ehhez pedig minden elérhető csatornára szükség van - olyan forradalmi változást hozhat, amit korábban elképzelni sem tudtunk.

( Persze azok, akik a Föld népességének csökkentésében érdekeltek, azok most nem örülnek ennek a hírnek! Lásd az 1.sz. mellékletben: http://porckorong.hupont.hu/19/mellekletek )

Bíztatok minden olvasómat, hogy minél hamarabb kezdje el megismerni a Germán gyógytudomány szemléletét, merüljön el ebbe a csodába és minél hamarabb kezdje el alkalmazni magán a megismert tudást. Ennyivel azonban ne elégedjen meg! Terjessze csládjában, barátai és munkatársai között, mesélje el Nekik a sikereit és a pozitív tapasztalatait, hogy Ők is alkalmazni tudják magukon és a környezetükben!

Hogy teljes legyen a kép, arra kérem, hogy kattintson az "Új Medicina" című menüpontra is.

          <>          <>          <>          <>

 

Folyamatos fejlesztés alatt!

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 25
Tegnapi: 34
Heti: 213
Havi: 1 035
Össz.: 256 655

Látogatottság növelés
Oldal: Germán gyógytudomány
Csepelen a csepelieknek! A csontkovácsolás, a rákgyógyítás, az Új medicina, - © 2008 - 2019 - nyerkilajos.hupont.hu

A Hupont.hu weboldal szerkesztő segítségével készült. Itt Önnek is lehetséges a weboldal készítés.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »